تاریخ ارائه پروپوزال گروه سازه وزلزله ورودی ۱۴۰۱‎

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۴ اطلاعیه‌ها
تاریخ ارائه پروپوزال گروه سازه وزلزله ورودی ۱۴۰۱‎

به اطلاع دانشجویان کارشناسی ارشد سازه، زلزله، سازه هیدرولیکی و سازه دریایی ورودی ۱۴۰۱ می‌رساند، تاریخ ارائه پروپوزال در جلسه گروه سازه و زلزله تاریخ 1402/7/24 ساعت 10/30 می‌باشد. دانشجویانی که پروپوزال خود را به آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده تحویل داده‌اند، در ساعت و تاریخ ذکر شده در محل دفتر دانشکده مهندسی عمران حضور یابند.

دانشجویان عزیز می‌بایست برای توضیح زمینه و مسیر پژوهشی خود برای اساتید گروه آماده بوده و حتی‌الامکان بتوانند در مدت زمانی در حدود ۳ دقیقه، برنامه پژوهش خود را تشریح نمایند.

برای ارائه پروپوزال، تهیه و استفاده از اسلایدهای پاورپوینت الزامی نیست ولی به شرطی که زمان ۳ دقیقه رعایت شود، قابل توصیه است. دانشجویانی که قصد دارند از اسلاید برای ارائه موضوع استفاده نمایند می‌بایست در جلسه لپ‌تاپ به همراه داشته باشند.