راه اندازی گردش کار گزارش پیشرفت کار و لزوم ثبت درخواست قبل از انتخاب واحد هر ترم

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۳ اطلاعیه‌ها

به اطلاع می رساند در راستای ارائه هرچه بهتر خدمات آموزشی، در هفته های اخیر گردش کاری برای ثبت گزارش عملکرد فعالیت­های آموزشی، پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (گزارش پیشرفت کار پایان­ نامه/ رساله) در پیشخوان خدمت سیستم گلستان تعبیه شده­ است و لازم می ­باشد تا تمام دانشجویان کارشناسی ­ارشد و دکتری تخصصی پس از تصویب موضوع پایان­ نامه/ رساله خود،  در هر نیمسال تحصیلی نسبت به ثبت درخواست از این طریق اقدام نمایند. لازم به یادآوری است از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ انتخاب واحد دانشجویان در هر ترم منوط به تأیید گزارش عملکرد ترم گذشته وی در پیشخوان خدمت می‌باشد. جهت دریافت فایل راهنمای ثبت درخواست در سامانه گلستان اینجا کلیک نمایید.

کلید واژه ها: ثبت گزارش درخواست