ارتقای مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۴ اخبار دانشکده مهندسی عمران
ارتقای مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی رحمانی فیروزجایی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، ازمرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت.

گفتنی است پرونده ارتقای مرتبه علمی دکتر علی رحمانی فیروزجایی از مرتبه  استادیاری به مرتبه دانشیاری در نودمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه مورخ ۱۴۰۰/۲/۲۹، مطرح و با رعایت ضوابط مندرج در آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۴ و با استناد به آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و سایر مقررات مربوطه، صلاحیت علمی ایشان برای احراز مرتبه دانشیاری در گروه آموزشی  سازه و زلزله مورد تایید قرار گرفته است.

روابط عمومی دانشگاه، این ارتقاء ارزشمند را به دکترعلی رحمانی فیروزجایی تبریک عرض می‌نماید.