برگزاری هفته سرآمد آموزش

۰۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۲ اخبار دانشکده مهندسی عمران
تعداد بازدید:۱۳۳
به اطلاع می رساند مراسم متعددی در هفته سرآمدی آموزش در دانشگاه برگزار گردید و به همین منوال در دانشکده نیز مراسمات متعددی انجام گرفت.
برگزاری هفته سرآمد آموزش

بسمه تعالی

ضمن تشکر و قدردانی از تمامی همکاران، اساتید، و دانشجویانی که در دهه سرآمدی آموزش با شرکت در جلسات، غنای هر چه بیشتر مراسم های برگزار شده را باعث گردیدند، به اطلاع می رساند مراسم متعددی در هفته سرآمدی آموزش در دانشگاه برگزار گردید و به همین منوال در دانشکده نیز مراسمات متعددی انجام گرفت که رئوس فعالیت های انجام شده در راستای بزرگداشت دهه ی مذکور در دانشکده عمران به شرح زیر ایفاد می گردد :

۱-   معرفی دو عضو هیات علمی نمونه دانشکده که در سال جاری آقایان دکتر مهدی دهستانی و دکتر رضا دزواره به عنوان اساتید نمونه دانشکده انتخاب و معرفی شدند.

۲-   برگزاری جلسه شورای عمومی دانشکده با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم آموزشی دانشگاه در سامانه سمیا در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۸برگزار گردید و در پایان جلسه از دانشجویان برتر تقدیر به عمل آمد.

۳-   برگزاری جلسه ریاست و معاونت آموزشی دانشکده با دانشجویان و بررسی نقطه نظر ایشان در خصوص مسائل آموزشی و نیز یادآوری نکات آموزشی مهم به ایشان در سامانه سمیا در تاریخ۱۴۰۰/۰۲/۰۷ برگزار گردید.

۴-   تقدیر و تشکر از کارشناسان آموزشی دانشکده مهندسی عمران انجام گرفت.

نظر شما :